USLUGE

TESARSKI
RADOVI

Izrađujemo drvene konstrukcije krovišta od raznih vrsta drveta (jela, hrast, kvh građa, lamelirana građa). Tesar je jedno od temeljnih građevinskih zanimanja koje obuhvaća radove na izradi raznih konstrukcija od drveta. Naši iskusni tesari stručni su u svom području i obrađuju sve vrste drveta, izrađuju krovišne kostrukcije, terase, nadstrešnice te višegodišnjim iskustvom garantiraju kvalitetu izvedenih radova.

KROVOPOKRIVAČKI
RADOVI

MAJSTORI SMO ZA KROVOVE OD 1972. GODINE!

Naša stručno osposobljena ekipa specijalizirana je i ovlaštena za izvođenje svih radova na krovištu. Izrađujemo nova krovišta te saniramo i adaptiramo stare krovove u skladu sa svim najboljim standardima.

Niz godina iskustva može Vam pomoći pri odabiru savršenog izvođača za svaki krov. Znamo se prilagoditi specifičnim zahtjevima i potrebama svakog naručitelja bilo da se radi o izradi novog krova, renoviranju ili sanaciji postojećeg krovišta.

Limarsko-krovoprokrivački obrt Brodarić – za siguran krov nad glavom!

MONTAŽA
GRAĐEVINSKE LIMARIJE

Osim proizvodnje niza proizvoda, obavljamo usluge montaže građevinske limarije, krovne konstrukcije i krova, terasa, gromobranske instalacije, panela i limenih pokrova.
Također montiramo i demontiramo skele i radne platforme. Ugrađujemo krovne prozore proizvođača ROTO i VELUX.

PROIZVODNJA
LIMENIH POKROVA

Proizvodimo limene pokrove u obliku crijep ploče, trapezne limove T-18 i T-35 kao i limenu lamperiju za opšav podgleda krova. Napominjemo da sve limene pokrove možemo proizvesti sa dodatkom protukondenzatnog filca.
Proizvodimo građevinsku limariju – žljebovi, odvodne cijevi, kuke, koljena, kotlići, sve vrste opšavne limarije (vjetar lajsne, uzazidni limovi, limovi za ventilaciju, uvale, parapetni limovi).

Kvalitetan pokrov postojan je na svim vremenskim uvjetima, vodonepropustan je, dugotrajan, a jednostavan za ugradnju i održavanje. Važno je da ima mogućnost jednostavn rekonstrukcije i treba biti ekološki prihvatljiv.

Trebate li novi krov ili sanaciju i rekonstrukciju postojećeg krova na gospodarskom objektu ili obiteljskoj kući? Ili možda želite naknadnu izvedbu potkrovnog stana, krovnih kućica ili ugradnju krovnih prozora? Mi smo tu za Vas i stojimo Vam na usluzi. Obratite nam se i zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje za Vas!

Poslujemo na području grada Karlovca, Karlovačke županije, grada Zagreba, Zagrebačke županije, Kvarnera, a prema potrebama kupaca i u ostalim dijelovima Hrvatske.

Obrt je opremljen kompletnom opremom, mehanizacijom i sredstvima zaštite na radu za sigurno izvođenje najzahtjevnijih radova.

Posjedujemo nekoliko manjih gospodarskih vozila, kamion, geda fix lift, dizalicu, ručni alat i opremljenu radionu za izradu pojedinih elemenata koji se kasnije montiraju na gradilištu.

Radovi koje izvodimo:

  • izrada i postavljanje građevinske limarije (žljebovi, cijevi, koljena, kotlići, rubni završeci – ukrasi)
  • radovi na krovištu (izrada i postavljanje krova i krovnih konstrukcija, terasa sa svim vrstama pokrova, crijep, lim, paneli)
  • proizvodnja ugradbenih elemenata od cinka, krovnih žljebova, pokrova
  • gradnja dimnjaka
  • zidanje i popločavanje kamenom
  • montaža i demontaža skela i radnih platformi
  • postavljanje gromobranskih instalacijama u zgradama i drugim objektima
  • fasadni i štukaturski radovi
  • proizvodnja limenih pokrova
  • ugradnja krovnih prozora