Limarsko-krovopokrivački obrt Brodarić osnovan je 1972. godine za izradu i montažu građevinske limarije svih vrsta i profila. Mala obiteljska limarska radiona za izradu i montažu građevinske limarije svih vrsta i profila svojom kvalitetom i stečenim iskustvom uz zadovoljstvo klijenata i kupaca ubrzo prerasta u limarsku zanatsku radnju koja raste i postupno širi svoj djelokrug rada na radove na krovištu i organizira se kao Limarsko-krovopokrivački obrt Ivan Brodarić pod vodstvom vlasnika Ivana Brodarića. Nakon njegovog umirovljenja 2010. godine, vlasničke udjele i vodstvo preuzima sin Miroslav te obrt nastvlja svoj rad kao Limarsko-krovopokrivački obrt Brodarić.

Svakom objektu pristupamo s posebnom pažnjom – od trenutka prvog razgovora s investitorom, predlaganja rješenja i izrade ponude pa sve do završne faze izvođenja radova. Koristimo materijale renomiranih proizvođača koji jamče kvalitetu potkrijepljenu certifikatima i izjavama o sukladnosti materijala prilikom uključivanja proizvoda na tržište.

Dugogodišnji rad, stručnost vlasnika i zaposlenika te, ono najvažnije, zadovoljstvo klijenata i kupaca širom Karlovačke županije rezultirali su zavidnim poslovnim uspjehom i poštovanjem struke u djelatnostima koje obrt obavlja. Rezultat toga je i proširenje poslovanja u novom poslovnom objektu s novim strojevima te otvaranje novih radnih mjesta.

U obrtu je zaposleno 12 djelatnika u stalnom radnom odnosu, uz povremeni angažman dodatnog broja djelatnika prema potrebi posla. Svi naši djelatnici osposobljeni su za rad na siguran način i redovito prolaze medicinske kontrolne preglede.
Kao članovi Hrvatske udruge krovopokrivača, od njezinog osnivanja pa tako i danas, stalnim angažmanom redoviti smo polaznici svih seminara i savjetovanja iz područja proizvođača pokrova, krovne opreme i krovnih prozora.