foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


+385 9163 83 470
mirobrodaric@gmail.com

Tradicija sigurnost i kvaliteta od 15. 02. 1972.g.

 

logo6

U poslovanju korisimo materijale renomiranih proizvođača koji jamče kvalitetu koja je potkrepljena certifikatima i izjavama o sukladnosti materijala prilikom stavljanja istog u promet na Hrvatskom tržištu.

31

Limarsko krovopokrivački obrt Brodarić osnovan je 1972.g. za izradu i izvođenje građevinske limarije, te izradu i pokrivanje krova i krovnih konstrukcija sa izvedbom i postavljanjem obloga i termoizolacije te gromobranske instalacije.

Trebate li novi krov ili sanaciju i rekonstrukciju postoječeg bilo na gospodarskom objektu ili obiteljskoj kući, želite naknadnu izvedbu potkrovnog stana, krovnih kućica ili ugradnju krovnih prozora mi smo tu za Vas i stojimo Vam na usluzi.

Naše područje rada je grad Karlovac, Karlovačka županija, grad Zagreb, Zagrebačka Županija, Kvarner a prema potrebama kupaca o ostali dijelovi Hrvatske.

Obrt je opremljen kompletnom opremom, mehanizacijom i sredstvima zaštite na radu za sigurno izvođenje najzahtjevnijih radova.

( nekoliko manjih gospodarskih vozila, kamion, geda fix lift, dizalica, ručni alati i opremljena radiona za izradu pojedinih elemenata koji se kasnije montiraju na gradilištu)

U obrtu je zaposlenu 9 djelatnika u stalnom radnom odnosu, uz povremeni angažman dodatnog broja djelatnika prema potrebi posla.

Kao članovi Hrvatske udruge krovopokrivača od njezinog osnivanja pa tako i danas stalnim angažmanom redoviti smo polaznici svih seminara i savjetovanja iz područja proizvođača pokrova, krovne opreme i krovnih prozora.

Svi djelatnici osposobljeni su za rad na siguran način i redovito prolaze medicinske kontrolne preglede.

Licence

Obrt posjeduje:

Građevinsku licencu-ovlaštenje za izvođenje radova grupe1.8. krovopokrivački radovi u smislu izvedbe tesarskih, krovopokrivačkih i limarskih radova izdano od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja klasa: UP/I-360-02/13-04/716

Dopuštenje za obavljanje poslova na zaštiti i očuvanju kulturnih dobara i to za izvođenje krovopokivačkih, limarskih, tesarskihi stolarskih radova na nepokretnom kulturnom dobru izdano od Ministarstva kulture- uprave za zaštitu kulturne baštine

Klasa:UP/I-612-08/14.03/0126

Izdvojeno iz Tiska

Za vikendicu na kotačima ne treba građevinska dozvola

 

Izvor :večernji list

Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL